CADASTRU - INTABULARE

CADASTRU

CADASTRU - Etapele procesului

Cadastru - implica mai multe etape, care sunt urmate in ordine cronologica. Iata etapele principale ale procesului de cadastrare:

Este important de mentionat ca durata fiecarei etape poate varia in functie de complexitatea cazului si de reglementarile locale. De asemenea, cadastru poate implica si alte etape suplimentare, precum solutionarea disputelor sau rezolvarea problemelor tehnice.

Servicii - CADASTRU

GLOBAL CAD se angajeaza sa ofere servicii de cadastrare de inalta calitate, respectand cele mai inalte standarde profesionale si legale. Lucram in stransa colaborare cu clientii nostri pentru a asigura satisfactia lor si pentru a raspunde nevoilor lor specifice intr-un mod prompt si eficient.

Intocmirea planurilor cadastrale

Masuratori topografice precise

Delimitare si reconstituire a proprietatilor

Actualizare si modificari cadastrale

Evaluarea valorii proprietatilor

Consultanta si asistenta specializata

Intocmirea de documentatii de actualizare date tehnice

– actualizare geometrie prin repozitionare;
– modificare suprafata;
– modificare limite;
– categorie de folosinta;
– destinatie intavilan/extravilan;
– adresa postala;

CADASTRU

Domeniile de aplicare - CADASTRU

Serviciile noastre profesionale de cadastrare pot fi aplicate intr-o gama variata de domenii. Iata cateva dintre domeniile de aplicare ale serviciilor noastre de cadastrare:

Proprietati publice si institutionale

Oferim servicii de cadastrare pentru proprietatile publice si institutionale, cum ar fi scoli, spitale, parcuri si cladiri guvernamentale. Asiguram inregistrarea si actualizarea corecta a acestor proprietati, respectand cerintele specifice ale entitatilor publice si institutionale.

Proprietati comerciale, rezidentiale si industriale

Suntem specializati in cadastrarea proprietatilor comerciale si industriale, cum ar fi cladiri de birouri, magazine, spatii comerciale si unitati de productie. Oferim servicii de cadastrare pentru proprietatile rezidentiale, inclusiv case individuale, apartamente, vile si ansambluri rezidentiale.

Terenuri agricole si industriale

Cadastru - pentru terenurile agricole si agricole, asigurand inregistrarea corecta a acestora conform reglementarilor specifice. Aceste servicii sunt esentiale pentru agricultori, cooperative agricole si alte entitati din industria agricola.

Proiecte de constructii si dezvoltare

Colaboram cu clienti din domeniul constructiilor si dezvoltarii imobiliare pentru a efectua cadastrarea terenurilor destinate proiectelor de constructii. Aceste servicii asigura inregistrarea si delimitarea precisa a terenurilor in vederea dezvoltarii proiectelor.

Proprietati comerciale si de afaceri

Serviciile noastre de cadastrare sunt aplicabile si in cazul proprietatilor comerciale si de afaceri, cum ar fi hoteluri, restaurante, centre comerciale si spatii de birouri. Oferim servicii de inregistrare, delimitare si actualizare pentru aceste proprietati.

Proiecte de infrastructura

Lucram in colaborare cu proiectanti si dezvoltatori de infrastructura pentru a asigura cadastrarea corecta a terenurilor destinate proiectelor de infrastructura, cum ar fi drumuri, poduri, linii de cale ferata si retele de utilitati.

Acestea sunt doar cateva exemple de domenii in care serviciile noastre de cadastrare pot fi aplicate. Suntem pregatiti sa ne adaptam la diversele nevoi ale clientilor nostri si sa oferim solutii personalizate in functie de cerintele specifice ale fiecarui proiect.

CADASTRU

CADASTRU - Avantaje

Atunci cand clientii aleg sa apeleze la serviciile noastre profesionale de cadastrare, beneficiaza de o serie de avantaje semnificative. Iata cateva dintre acestea:

Avem o echipa de specialisti cu experienta vasta in domeniul cadastrului. Clientii nostri beneficiaza de servicii de inalta calitate, bazate pe cunostintele si competentele noastre solide in geodezie si cadastru.

Efectuam masuratori precise si folosim tehnologii avansate pentru a asigura obtinerea de date exacte si detaliate despre proprietati si terenuri. Astfel, clientii nostri se pot baza pe informatii precise in procesul de inregistrare cadastrala.

CADASTRU

Suntem familiarizati cu reglementarile si legislatia in domeniul cadastrului si ne asiguram ca toate serviciile noastre respecta cerintele legale si normele in vigoare. Clientii nostri se pot baza pe faptul ca procesul de cadastrare este realizat in conformitate cu toate prevederile legale.

Cadastru

Ne straduim sa oferim servicii eficiente si sa respectam termenele stabilite. Clientii nostri beneficiaza de un proces de cadastrare rapid si bine organizat, reducand timpul si efortul necesare pentru inregistrarea proprietatii sau terenului lor.

Oferim consultanta si suport personalizat clientilor nostri pe parcursul intregului proces de cadastrare. Raspundem la intrebari, oferim clarificari si ii ghidam in fiecare etapa, asigurandu-ne ca sunt informati si inteleg fiecare aspect al serviciilor noastre.

CADASTRU

Ne straduim sa oferim un raport calitate-pret avantajos clientilor nostri. Furnizam servicii de inalta calitate la tarife competitive, asigurandu-ne ca obtinerea inregistrarii cadastrale este o investitie eficienta pentru clientii nostri.

Cadastru

Ne adaptam nevoilor si cerintelor specifice ale clientilor nostri. Indiferent de marimea sau complexitatea proiectului, suntem pregatiti sa oferim solutii personalizate si sa ne asiguram ca serviciile noastre satisfac in totalitate cerintele individuale.

Clientii nostri beneficiaza de toate aceste avantaje, avand incredere ca lucram in interesul lor si ca le oferim servicii de cadastrare de inalta calitate. Suntem dedicati sa obtinem rezultate excelente si sa asiguram satisfactia completa a clientilor nostri.

INTABULARE

Ce reprezinta intabularea?

Intabularea reprezinta un proces legal prin care dreptul de proprietate asupra unui imobil este inscris oficial in Cartea Funciara. Aceasta ofera proprietarului recunoastere juridica clara si protectie in fata eventualelor dispute sau contestatii.

Iata de ce intabularea este atat de importanta

INTABULARE
global cad
Descopera cum proiectul nostru poate schimba lumea ta!
WhatsApp Chat
1
Ai nevoie de ajutor?
Buna ziua!👋
Cu ce te putem ajuta?